Goud met groen en bollen half.jpg

loop je vast in werk?

ik bied je

een lonkend perspectief!

- ingrid aarsman

persoonlijke begeleiding

Je loopt vast in je werk in de financiële sector; je wilt een volgende stap in je loopbaan zetten en vraagt je af welke. Je wilt je eigen ‘verhaal’ in je werk vinden. Zelfverzekerd je plek innemen en je uitspreken over wie je bent en waar je voor staat. Je ervaart dat het tijd is om daar werk van te maken.

ik breng je tot uitdrukking in je werk
Ik ben een toonaangevend persoonlijk begeleider in de financiële dienstverlening. Ik bied je een lonkend perspectief: inzicht in hoe je van unieke waarde bent, op welke plek, welke talenten je daarvoor van nature hebt en wat jouw persoonlijke visie is. Én ik help je om dat wat vóór het bereiken van je doel staat duurzaam op te lossen. Een levenslange resultaatgarantie is inclusief!

Na mijn begeleiding weet je tot in essentie waar je unieke bijdrage ligt en ga je vol vervulling aan het werk.

Lees er meer over in mijn e-book Een lonkend perspectief. 

Goud met groen en bollen half.jpg

Quaning

Ik ben gecertificeerd Quaner en werk op basis van de Zijnsintentie-visie. Met de baanbrekende Quaning-begeleidingsmethodiek bied ik je het Quaning-RGprogram Intention of Being of het Quaning-RGprogram Personal aan:

Quaning-RGprogram

Personal

 

Wil je zelfverzekerder in je werk staan of heb je een ander werkgerelateerd doel? Dan is het Quaning-RGprogram Personal jouw keuze. 

uitzonderlijke voordelen in mijn begeleiding:

 • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

 • daarbinnen behaal je je doel gegarandeerd

 • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op

 • je betaalt een vaste prijs

 • ik sta tijdens de begeleiding 24/7 voor je klaar

Quaning-RGprogram

Intention of Being

 

Wil je tot in essentie weten hoe je van unieke waarde bent én wil je dat wat er voor het bereiken van dat doel staat duurzaam oplossen? Dan is het Quaning-RGprogram Intention of Being jouw keuze.

 

uitzonderlijke voordelen in mijn begeleiding:

 • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

 • daarbinnen behaal je je doel gegarandeerd

 • je weet wat je Zijnsintentie is, op welke plek je die te brengen hebt, wat je talenten zijn en wat je persoonlijke visie vanuit je Zijnsintentie is

 • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op

 • je betaalt een vaste prijs

 • ik sta tijdens de begeleiding 24/7 voor je klaar

referenties

'Een ervaring die ik iedereen gun'

‘Tijdens een stevige burn-out ben ik in aanraking gekomen met cognitieve psychologie. Ik heb daar de handvatten gekregen om mijn burn-out te boven te komen. Terwijl ik weer begonnen was met werken en ik de burn-out als een afgeronde fase bestempelde, realiseerde ik mij dat er nog open eindjes waren. Ik merkte frustratie en boosheid maar waar dat ‘m in zat, daar kon ik niet precies de vinger op leggen. Ik zette mijn schouders eronder en ging toch maar door. Ik miste energie en vroeg mij bijna dagelijks af waar mijn energie lekte. 


Ik nam deel aan een webinar van Ingrid. Daar viel voor mij op zijn plek waar ik tegenaan liep. Maar nog veel belangrijker; wat ik wel wil. Ik besloot om het Quaning-RGprogram Intention of Being te volgen.
Na afronding van dit program is voor mij kristalhelder waar ik zelf sta, wat ik wil en ervaar. Ik geef als vanzelf invulling aan mijn Zijnsintentie, zowel privé als in mijn zakelijke leven. Mijn Zijnsintentie is zoals het woord zegt al aanwezig en leef ik nu van nature. En door het Quaning-RG program leer je je eigen signalen (h)erkennen en weet je waar je je Zijnsintentie gericht in kunt zetten. 
Ik wil blij, energiek, vanuit een flow zijn en doen. Mijzelf innerlijk zeker voelen en mij daarover uitspreken. En daar de rest van mijn leven van genieten. 
Dat heeft Ingrid mij gebracht. Een ervaring die ik iedereen gun!’ 

 

ondernemer