top of page
Goud met groen en bollen half.jpg

'Loop je vast in je werk?
Ik bied je
een lonkend perspectief!'

- ingrid aarsman

persoonlijke begeleiding

Je loopt vast in je werk. Je wilt een volgende stap in je loopbaan zetten en vraagt je af welke. Je wilt zelfverzekerd je plek innemen. Je ervaart dat het tijd is om daar werk van te maken.

ik breng je tot je recht in je werk
Ik ben een toonaangevend persoonlijk begeleider en bied je een lonkend perspectief: inzicht in hoe je van unieke waarde bent, op welke plek, welke talenten je daarvoor van nature hebt en wat jouw persoonlijke visie is. Én ik help je om dat wat vóór het bereiken van je doel staat duurzaam op te lossen.

 

Dat doe ik op basis van de Zijnsintentie-visie: werkelijk ieder mens draagt van nature iets unieks bij tegen gunste van zichzelf en van anderen. Als je vanuit je Zijnsintentie werkt (en leeft) voel je je bruizen van energie, gaan dingen als vanzelf en voel je je innerlijk zeker.

Quaning

In mijn begeleiding werk ik met de begeleidingsmethodiek Quaning: daarmee bereik je je doel snel en duurzaam. Na de begeleiding weet je tot in essentie waar je unieke bijdrage ligt en ben je vol vervulling aan het werk. En leef je er van nature uit; je bent helemaal jezelf. 

 

Een levenslange resultaatgarantie is onderdeel van mijn aanbod.

verder lezen

Lees meer over de visie van waaruit ik werk in het boek Zijnsintentie dat ik samen met Helma Lieberwerth schreef. 

Bel of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking.

Goud met groen en bollen half.jpg

Quaning

Als Certified Quaner werk ik op basis van de Zijnsintentie-visie en de baanbrekende Quaning-begeleidingsmethodiek. Ik bied je de keuze tussen het Quaning-RGprogram Intention of Being en het Quaning-RGprogram Personal aan:

Quaning-RGprogram

Personal

 

Wil je zelfverzekerder in je werk staan of heb je een ander werkgerelateerd doel? Dan is het Quaning-RGprogram Personal jouw keuze. 

de uitzonderlijke voordelen:

 • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

 • daarbinnen behaal je je doel

 • dat wat voor het bereiken van je doel stond is opgelost

 • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op

 • je betaalt een vaste, all-in prijs

Quaning-RGprogram

Intention of Being

 

Wil je tot in essentie weten hoe je van unieke waarde bent én wil je dat wat er voor het bereiken van dat doel staat duurzaam oplossen? Dan is het Quaning-RGprogram Intention of Being jouw keuze.

 

de uitzonderlijke voordelen: 

 • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

 • daarbinnen behaal je je doel gegarandeerd

 • je weet wat je Zijnsintentie is, op welke plek je die te brengen hebt, wat je talenten zijn en wat je persoonlijke visie vanuit je Zijnsintentie is

 • dat wat voor het bereiken van je doel stond is opgelost

 • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op

 • je betaalt een vaste, all-in prijs

referenties

'Een ervaring die ik iedereen gun'

‘Tijdens een stevige burn-out ben ik in aanraking gekomen met cognitieve psychologie. Ik heb daar de handvatten gekregen om mijn burn-out te boven te komen. Terwijl ik weer begonnen was met werken en ik de burn-out als een afgeronde fase bestempelde, realiseerde ik mij dat er nog open eindjes waren. Ik merkte frustratie en boosheid maar waar dat ‘m in zat, daar kon ik niet precies de vinger op leggen. Ik zette mijn schouders eronder en ging toch maar door. Ik miste energie en vroeg mij bijna dagelijks af waar mijn energie lekte. 


Ik nam deel aan een webinar van Ingrid. Daar viel voor mij op zijn plek waar ik tegenaan liep. Maar nog veel belangrijker; wat ik wel wil. Ik besloot om het Quaning-RGprogram Intention of Being te volgen.
Na afronding van dit program is voor mij kristalhelder waar ik zelf sta, wat ik wil en ervaar. Ik geef als vanzelf invulling aan mijn Zijnsintentie, zowel privé als in mijn zakelijke leven. Mijn Zijnsintentie is zoals het woord zegt al aanwezig en leef ik nu van nature. En door het Quaning-RG program leer je je eigen signalen (h)erkennen en weet je waar je je Zijnsintentie gericht in kunt zetten. 


Ik wil blij, energiek, vanuit een flow zijn en doen. Mijzelf innerlijk zeker voelen en mij daarover uitspreken. En daar de rest van mijn leven van genieten. 


Dat heeft Ingrid mij gebracht. Een ervaring die ik iedereen gun!’ 

 

ondernemer

bottom of page