top of page
Ingrid lang 1-1 kopie.png

'Mijn motto:
daar wint iedereen bij
'

- ingrid aarsman

over mij

Toen…
Als klein meisje zorgde ik ervoor dat mensen en plekken tot hun recht kwamen. 

 

Mijn slaapkamer kreeg iedere paar maanden een ‘make-over’ omdat ik een volgende mooie versie voor mij zag. Ik organiseerde de onderdelen zo dat ze tot hun recht kwamen en daarmee mijn kamer ook. Ik voegde er nieuwe kleuren aan toe en af en toe mocht ik nieuw behang uitzoeken.

 

En ik tekende mensen na, maakte als achtjarige zelf kleding voor poppen op mijn naaimachine en deed het haar van mijn vriendinnetjes zodat ook zij er mooier uitzagen.  

 

…en nu
De beroepen kunstenaar, mode-ontwerper en kapper zijn aan mij voorbij gegaan. En toch ligt dat wat ik nu bijdraag in dezelfde lijn: ik laat mensen tot hun recht komen op de juiste plek én ik laat plekken tot uitdrukking komen.

 

Met als rode draad dat het geheel mooier wordt. Een organisatie een mooiere plek om te werken, een huis een paradijsje om te wonen, een dorp een plek waarin mensen zich thuisvoelen en bijdragen om het samen tot een fijnere plek te maken. Simpelweg: dat de wereld een mooiere plek wordt doordat mensen tot hun recht komen.

 

Want daar wint iedereen bij!
 

Daar draag ik aan bij als Certified Quaner (één-op-één begeleiding van mensen) en als leider in organisaties en in de ontwikkeling van paradijsjes.

'Ingrid is een bijzondere vrouw. Ze is enorm mensgericht en krijgt energie om het maximale uit mensen (en groepen!) te halen. Dit doet ze o.a. door het zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten. Ingrid is een plezierig en warm mens en heeft veel voor anderen over zonder dat wederkerig te willen maken. Ingrid is zich goed bewust van psychologische concepten en theorieën, maar hecht er met name waarde aan om dit praktisch te maken en het handen en voeten te geven voor de betrokkenen. Ingrid is flexibel en kan met zeer veel verschillende mensen werken. Bij de zoektocht naar wat mensen en groepen daadwerkelijk kunnen, is Ingrid van grote waarde.'

 

Feike Sijbesma, vml. CEO Koninklijke DSM N.V.

bottom of page