top of page
Goud met groen en bollen half.jpg

'Loopt je medewerker
vast in werk?

Ik laat hem tot zijn recht komen.'

- ingrid aarsman

persoonlijke begeleiding voor medewerkers

Binnen jouw organisatie ben je al langer in gesprek met een medewerker die vastloopt. Hij of zij voelt zich steeds vaker gefrustreerd of geïrriteerd en merkt dat de vervulling in zijn werk ver te zoeken is.

 

Vanuit jouw leidinggevende perspectief blijft hij achter in de bijdrage die hij levert voor de afdeling. En dat terwijl alle hens aan dek nodig is; er moet resultaat geleverd worden om jullie ambities te realiseren.

verre van houdbaar

Je vraagt je af: hoe krijg ik beweging in de situatie?

Je meldt de medewerker aan voor een vaardigheidstraining om aan specifieke competenties te werken. Of je verwijst hem door naar een coach. Met mooie inzichten komt hij terug maar hij valt na verloop van tijd terug in oude patronen en de vervulling uit.

 

Er is iets anders voor nodig om hem weer als een vis in het water te laten voelen.

duurzame oplossing

Met mijn begeleiding zorg ik voor een duurzame oplossing. De medewerker weet binnen maximaal
7 weken tot in essentie waar hij helemaal op zijn plek zit. En dat wat er eerder voor het bereiken van zijn doel stond, is duurzaam opgelost. 

 

En zo kun jij een constructief gesprek met hem hebben over de volgende stap die hij gaat zetten. Binnen of buiten de organisatie.

Lees meer over de visie van waaruit ik werk in het boek Zijnsintentie dat ik samen met Helma Lieberwerth schreef. 

Goud met groen en bollen half.jpg

certified quaner

Als Certified Quaner werk ik op basis van de Zijnsintentie-visie en de baanbrekende Quaning-begeleidingsmethodiek. Het Quaning-RGprogram Intention of Being sluit perfect aan om de medewerker zijn plek terug te laten vinden.

Quaning-RGprogram Intention of Being

 

Met het Quaning-RGprogram Intention of Being biedt je de medewerker een kompas voor zijn werk en leven.

 

de uitzonderlijke voordelen:

  • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken, met minimale inspanning

  • daarbinnen behaalt de medewerker zijn doel gegarandeerd

  • de medewerker weet wat zijn Zijnsintentie is, op welke plek hij die te brengen heeft, wat zijn talenten zijn en wat zijn persoonlijke visie vanuit zijn Zijnsintentie is

  • en dat wat voor het bereiken van zijn doel stond is opgelost

  • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik levenslange garantie op

  • de organisatie betaalt een vaste, all-in prijs

referentie

'Hij voelde dat dit hem echt verder kon brengen'

 

'Mijn teamlid was al zeer betrokken, ervaren en intelligent en toch was hij vaak gefrustreerd en twijfelde hij vaak. Klopte het allemaal wel wat hij wilde en hoe hij is? Ik vroeg hem 'Wat wil jij eigenlijk?' Het was toen lang stil en er kwam geen duidelijk antwoord. Ik stelde hem voor om het Quaning-RGprogram Intention of Being te gaan doen. Hij had al op veel manieren aan zijn ontwikkeling gewerkt en vroeg zich af: 'Is deze begeleiding niet meer van het hetzelfde?'

Door de professionele, zeer competente en charismatische manier van begeleiding door Ingrid is hij langzaam het traject in 'gesmolten'. Het was een heel mooi en uitdagend traject: hij voelde dat dit hem echt verder kon brengen en bruikbaar inzicht kon geven. Daarvoor moest hij echt aan de slag en kon hij zich niet verschuilen. Door het gestructureerde program heeft hij een heel helder antwoord gekregen op wat hij wil: hij weet exact wat bij hem past.'

 

manager financial services

bottom of page