‘Wauw wat een mooi boek. To the point geschreven, makkelijk leesbaar, fijne voorbeelden en een echte aanrader! Een juweeltje!’

 

Inge

Cover boek.jpg

Zijnsintentie

Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent.

Paperback | Nederlands

Ebook | English

helma en ingrid.jpg

Helma Lieberwerth & Ingrid Aarsman

Heb je een verlangen naar diepe vervulling in je leven en je werk? Of heb je al veel routes gelopen in je persoonlijke ontwikkeling maar blijft het nog ‘knagen’?


Zelfhulpboeken en coachingsmethodieken hebben je nauwelijks verder gebracht. Ze stellen dat je óf maar te dealen hebt met dat waar je last van hebt. Óf dat je jezelf zo moet veranderen dat je er anders mee om kunt gaan. Echter, juist in frustratie, irritatie, ergernis en chagrijn zit de sleutel naar de oplossing.

Helma Lieberwerth ontwikkelde een oorspronkelijke, baanbrekende én praktische visie op mensen en persoonlijke groei. Zij laat zien dat dát waar je in je leven tegenaan loopt signalen bevat over je ware zelf. Als je deze signalen leert zien en begrijpen, dan weet je welke route jou leidt naar een leven vanuit diepe vervulling en innerlijke zekerheid.

Een leven dat voor ieder mens binnen handbereik ligt.

‘Ik heb boek met veel plezier gelezen! Het leest (grotendeels) als een trein: met veel vaart en pakkend geformuleerd. Het is herkenbaar, inspirerend en energie gevend.’

 

Anoniem

PHOTO-2022-04-01-13-22-44.jpg

Zijnsintentie is verkrijgbaar via:

Paperback | Nederlands

Ebook | English