top of page

In 2012 ontmoette ik Helma Lieberwerth en maakte ik kennis met haar baanbrekende visie op mensen en persoonlijke groei. Ik koos er in 2014 voor om mensen te begeleiden op basis van deze visie en de door haar ontwikkelde methodiek Quaning. En steeds vaker paste ik het toe in mijn werk als binnen organisaties. Met resultaat! 

Veel meer mensen zouden kennis moeten maken met haar kijk op de wereld, was mijn gedachte en ik begon aan Helma's jasje te trekken dat er echt een boek over haar visie moest komen. Met mijn Zijnsintentie Uitdrukking stelde ik voor dat we die ambitie samen op zouden pakken. Op 2 april 2022 zag het boek het levenslicht en al vele mensen hebben het gekocht en gelezen. Én hebben het vonkje ervaren dat ik in 2012 voelde.

 

I love it when a plan comes together!

Cover boek.jpg

Zijnsintentie

Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent.

Paperback | Nederlands

Ebook | English

helma en ingrid.jpg

Helma Lieberwerth & Ingrid Aarsman

Heb je een verlangen naar diepe vervulling in je leven en je werk? Of heb je al veel routes gelopen in je persoonlijke ontwikkeling maar blijft het nog ‘knagen’?


Zelfhulpboeken en coachingsmethodieken hebben je nauwelijks verder gebracht. Ze stellen dat je óf maar te dealen hebt met dat waar je last van hebt. Óf dat je jezelf zo moet veranderen dat je er anders mee om kunt gaan. Echter, juist in frustratie, irritatie, ergernis en chagrijn zit de sleutel naar de oplossing.

Helma Lieberwerth ontwikkelde een oorspronkelijke, baanbrekende én praktische visie op mensen en persoonlijke groei. Zij laat zien dat dát waar je in je leven tegenaan loopt signalen bevat over je ware zelf. Als je deze signalen leert zien en begrijpen, dan weet je welke route jou leidt naar een leven vanuit diepe vervulling en innerlijke zekerheid.

Een leven dat voor ieder mens binnen handbereik ligt.

‘Voor mij is de waarde van het boek Zijnsintentie de confrontatie met die prangende vraag welk verlangen jou steeds triggert.  Het boek geeft een routekaart op zoek naar jezelf. De diepe vervulling waarnaar jij verlangt als richtsnoer voor jouw leven. Het geeft je handvatten om te denken en doen vanuit je innerlijke verlangen en je ware zelf. En het daagt je uit de ongemakkelijke signalen waar je tegenaan loopt te vertalen naar je drijfveren. De aansprekende en praktische schrijfstijl brengt je dichter bij jouw innerlijke kompas. De route naar wie je in wezen bent en wilt zijn. Zijn wie je bent.’

 

Gijs de Vries, toezichthouder en executive coach

PHOTO-2022-04-01-13-22-44.jpg

Zijnsintentie is verkrijgbaar via:

Paperback | Nederlands

Ebook | English

bottom of page