top of page
Blauw met lichte bollen half.jpg

'Onder de motorkap kijken en zo de kleinste signalen bij mensen leren zien en horen'

leiderschaps-ontwikkeling

In mijn werk als transformatiemanager en interimmanager werk ik al jaren vanuit het uitgangspunt dat het echte succes begint bij het individu. Dat ieder mens iets unieks bijdraagt ten gunste van zichzelf en ten gunste van anderen. Dat is de Zijnsintentie-visie.

met andere ogen leren kijken
Bij stilstand in teams of waar weerstand zit, weet ik dat in korte tijd te doorzien en actie op te ondernemen om het duurzaam te veranderen. Simpelweg door met andere ogen te kijken en luisteren naar wat er gebeurt. 

 

Helma Lieberwerth, de founder van de Zijnsintentie-visie, ontwikkelde mede op basis van mijn successen in mijn leidinggevende rol, een exclusieve leiderschapstraining. Met de Leadership Boost: Jouw Team in Stroomversnelling worden leiders in organisaties ook zeer effectief in het intrinsiek in beweging krijgen van mensen. 

direct de vruchten plukken 
Deelnemers aan de training maken het zich eigen om te ontdekken wat iemand nodig heeft om het beste van zichzelf te geven. Zij leren daarvoor met andere ogen te kijken en met andere oren te luisteren naar wat zijzelf en medewerkers communiceren. 


De training gaat daarmee verder dan standaard vaardigheden en interventies. Het biedt een diepgaande en gestandaardiseerde aanpak voor iedereen met wie zij samenwerken. Leiders integreren deze aanpak in hun dagelijkse werk en plukken er direct de vruchten van.

 

meld je aan 

Master trainer Helma Lieberwerth geeft deze training. Zelf vervul ik een rol als ervaringsdeskundige en trainer-in-opleiding. Ik vertel je graag meer over de training.

Blauw met lichte bollen half.jpg

referentie

'ik krijg er zelfs mijn 'moeilijkste' teamlid uit zichzelf mee in beweging'

 

“We gaan onder de motorkap kijken, zei de trainer. Zo heb ik het ook écht ervaren. Ik heb geleerd mensen te lezen, tot in de kleinste details. Te horen wat er nog meer gezegd wordt dan de woorden die gebruikt worden. Ik pik die signalen nu direct op. Daardoor heb ik heel andere gesprekken. Ik krijg er zelfs mijn ‘moeilijkste’ teamlid uit zichzelf mee in beweging. Dat komt de sfeer op de afdeling echt ten goede.'

bottom of page