top of page
Blauw met lichte bollen half.jpg

'Ik bied je
een luisterend oor
en een nieuw perspectief'

- ingrid aarsman

raadsvrouw in veranderingen

Je vervult een sleutelpositie in je organisatie en geeft leiding aan een veranderingsproces of transformatie. Je loopt voor de troepen uit. Het is jouw rol om iedereen mee te krijgen en te versnellen. Je realiseert je dat jij als mens het verschil maakt.

een luisterend oor en een nieuw perspectief
Als jouw Raadsvrouw in veranderingen bied ik een luisterend oor. Waardoor je je ei kwijt kunt over waar je in dit proces als mens tegenaan loopt.

 

En als je er behoefte aan hebt dan creëer ik met mijn verfijnde vragen inzicht in wat er in de menselijke dynamiek speelt. Hierdoor heb jij een nieuw perspectief om de organisatie in beweging te krijgen.

kennismaking
Download mijn kennismaking of maak een afspraak voor een kop koffie of thee. 

Blauw met lichte bollen half.jpg

referentie

'Ingrid laat mensen zijn met alles wat er is'

 

'Het talent van Ingrid is dat ze mensen heel snel tot hun kern brengt. Dit doet ze door zichzelf haast onzichtbaar te maken. Ze laat mensen zijn met alles wat er is en dit zorgt ervoor dat alle punten en kwetsbaarheden in een vertrouwde omgeving zichtbaar mogen worden. Hiervoor is vertrouwen en veiligheid nodig en ik vind het echt bijzonder hoe ze dit in een hele korte tijd weet te creëren door te zijn wie ze is. De betrokkenheid van Ingrid en haar drive om mij te helpen hebben mij echt geraakt in mijn hart!

directeur

bottom of page