top of page
Goud met waziger blauwe bollen half.jpg

medewerkers die vastziten in hun werk

komen intrinsiek in beweging

- ingrid aarsman

persoonlijke begeleiding

Je bent al langer in gesprek met een medewerker die vastzit. Hij* merkt dat de vervulling in zijn werk ver te zoeken is en voelt zich steeds vaker gefrustreerd of geïrriteerd. Vanuit jouw leidinggevende perspectief blijft hij achter in de bijdrage die hij levert voor de afdeling. En dat terwijl alle hens aan dek nodig is; er moet waarde geleverd worden om jullie hoge ambities te realiseren.

ik breng je tot uitdrukking in je werk


 

De medewerker is tijdens het program tot het inzicht gekomen welk werk in welke context exact bij hem past. Hij ervaart het verlangen om te doen wat hij te doen heeft en hij heeft concrete acties voor zichzelf benoemd om nog vollediger vanuit zijn Zijnsintentie te leven en te werken. Dat is de basis waarop jij als leidinggevende weer met hem in gesprek gaat. Waar jij het verschil voor hem kunt maken.

Dealen met dat waar we als mens buiten ons tegenaan lopen is als het ontvangen van een cadeau met een grote strik die je linea recta bij het oud vuil zet. Je mist de werkelijke betekenis van de chagrijn, irritatie, frustratie, boosheid en vermoeidheid die je erbij ervaart. Ze vormen namelijk kristalheldere aanwijzingen naar een duurzame oplossing. 
In dit e-book geef ik je inzicht hoe je deze kristalheldere aanwijzingen bij hen kunt herkennen. En ik geef de oplossing hoe je medewerker die vastzit intrinsiek – vanuit eigen verlangen - in beweging gaat komen en duurzaam van waarde wordt in werk. 
Centraal in deze oplossing staat wie mensen in essentie zijn. Daarvoor heb je eerst inzicht te krijgen in het begrip wie je in wezen bent, je ware zelf, op basis van een paradigmaverschuivende visie.

Lees er meer over in mijn e-book Intrinsiek in beweging

Goud met groen en bollen half.jpg

Quaning

Ik ben gecertificeerd Quaner en werk op basis van de Zijnsintentie-visie. Met de baanbrekende Quaning-begeleidingsmethodiek bied ik je het Quaning-RGprogram Intention of Being of het Quaning-RGprogram Personal aan:

Quaning-RGprogram

Personal

 

Wil je zelfverzekerder in je werk staan of heb je een ander werkgerelateerd doel? Dan is het Quaning-RGprogram Personal jouw keuze. 

uitzonderlijke voordelen in mijn begeleiding:

 • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

 • daarbinnen behaal je je doel gegarandeerd

 • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op

 • je betaalt een vaste prijs

 • ik sta tijdens de begeleiding 24/7 voor je klaar

Quaning-RGprogram

Intention of Being

 

Wil je tot in essentie weten hoe je van unieke waarde bent én wil je dat wat er voor het bereiken van dat doel staat duurzaam oplossen? Dan is het Quaning-RGprogram Intention of Being jouw keuze.

 

uitzonderlijke voordelen in mijn begeleiding:

 • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

 • daarbinnen behaal je je doel gegarandeerd

 • je weet wat je Zijnsintentie is, op welke plek je die te brengen hebt, wat je talenten zijn en wat je persoonlijke visie vanuit je Zijnsintentie is

 • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik je levenslange garantie op

 • je betaalt een vaste prijs

 • ik sta tijdens de begeleiding 24/7 voor je klaar

referenties

'Een ervaring die ik iedereen gun'

‘Tijdens een stevige burn-out ben ik in aanraking gekomen met cognitieve psychologie. Ik heb daar de handvatten gekregen om mijn burn-out te boven te komen. Terwijl ik weer begonnen was met werken en ik de burn-out als een afgeronde fase bestempelde, realiseerde ik mij dat er nog open eindjes waren. Ik merkte frustratie en boosheid maar waar dat ‘m in zat, daar kon ik niet precies de vinger op leggen. Ik zette mijn schouders eronder en ging toch maar door. Ik miste energie en vroeg mij bijna dagelijks af waar mijn energie lekte. 
Ik nam deel aan een webinar van Ingrid. Daar viel voor mij op zijn plek waar ik tegenaan liep. Maar nog veel belangrijker; wat ik wel wil. Ik besloot om het Quaning-RGprogram Intention of Being te volgen.
Na afronding van dit program is voor mij kristalhelder waar ik zelf sta, wat ik wil en ervaar. Ik geef als vanzelf invulling aan mijn Zijnsintentie, zowel privé als in mijn zakelijke leven. Mijn Zijnsintentie is zoals het woord zegt al aanwezig en leef ik nu van nature. En door het Quaning-RG program leer je je eigen signalen (h)erkennen en weet je waar je je Zijnsintentie gericht in kunt zetten. 
Ik wil blij, energiek, vanuit een flow zijn en doen. Mijzelf innerlijk zeker voelen en mij daarover uitspreken. En daar de rest van mijn leven van genieten. 
Dat heeft Ingrid mij gebracht. Een ervaring die ik iedereen gun!’ 

 

ondernemer

bottom of page