Ingrid lang 1-1 kopie.png

het gaat mij na

aan het hart dat mensen

in de financiële sector

tot uitdrukking komen

- ingrid aarsman

ingrid aarsman

Halverwege de jaren negentig werkte ik als leidinggevende bij de Rabobank. In deze omgeving kwam ik onvoldoende tot bloei: legio processen, procedures, wet- en regelgeving en vooral veel overleg zonder dat de waarde daarvan voor mij duidelijk werd. Er moest iets veranderen en ik voelde mij ‘dolend’ over mijn volgende loopbaanstap.

echt vervulling in mijn werk

Ik besloot om ruimte te maken zodat ik die stap kon ontdekken en ik zegde mijn baan op. Het heeft ‘even’ geduurd voordat ik mijn eigen pad gevonden had en ik echt vervulling had in mijn werk. Die weg frustreerde mij vaak genoeg. De andere kant van die reis is dat ik als geen ander weet hoe het voelt om meer in je te hebben, maar dat het nog beperkt tot uitdrukking komt. Ik heb een antenne waardoor ik precies herken waar beweging nodig is.

in het hart van de financiële sector
Mijn toegevoegde waarde ligt in het hart van de financiële sector, daar ben ik van grote waarde. Als toonaangevend persoonlijk begeleider, interim-leider en raadsvrouw in veranderingen.

Afbeelding zonlicht op gras aangepast.jp

'Ingrid is een bijzondere vrouw. Ze is enorm mensgericht en krijgt energie om het maximale uit mensen (en groepen!) te halen. Dit doet ze o.a. door het zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten. Ingrid is een plezierig en warm mens en heeft veel voor anderen over zonder dat wederkerig te willen maken. Ingrid is zich goed bewust van psychologische concepten en theorieën, maar hecht er met name waarde aan om dit praktisch te maken en het handen en voeten te geven voor de betrokkenen. Ingrid is flexibel en kan met zeer veel verschillende mensen werken. Bij de zoektocht naar wat mensen en groepen daadwerkelijk kunnen, is Ingrid van grote waarde.'

 

Feike Sijbesma, vml. CEO Koninklijke DSM N.V.