Ingrid lang 1-1 kopie.png

het ligt mij na
aan het hart dat mensen
tot uitdrukking komen

- ingrid aarsman

ingrid aarsman

Waar bij veel mensen en in veel organisaties verandering op kracht plaatsvindt, geloof ik dat beweging van nature mogelijk is en een blijvend effect geeft. Een van de belangrijkste voorwaarden daarvoor is dat mensen werk gaan doen dat van nature bij hen past.  

ik kijk snel door het probleem heen

Waar mensen vastlopen kijk ik direct door het probleem heen. Hierdoor krijgen mensen nieuw perspectief, komen zij snel in beweging, kunnen zij sterker bijdragen aan de ambities van de organisatie en werken zij met meer vervulling en energie.

in het hart van de financiële sector
Ik lever mijn bijdrage afwisselend als toonaangevend persoonlijk begeleider, verandermanager en raadsvrouw in veranderingen.

Afbeelding zonlicht op gras aangepast.jp

'Ingrid is een bijzondere vrouw. Ze is enorm mensgericht en krijgt energie om het maximale uit mensen (en groepen!) te halen. Dit doet ze o.a. door het zelfinzicht en zelfvertrouwen te vergroten. Ingrid is een plezierig en warm mens en heeft veel voor anderen over zonder dat wederkerig te willen maken. Ingrid is zich goed bewust van psychologische concepten en theorieën, maar hecht er met name waarde aan om dit praktisch te maken en het handen en voeten te geven voor de betrokkenen. Ingrid is flexibel en kan met zeer veel verschillende mensen werken. Bij de zoektocht naar wat mensen en groepen daadwerkelijk kunnen, is Ingrid van grote waarde.'

 

Feike Sijbesma, vml. CEO Koninklijke DSM N.V.