Goud met groen en bollen half.jpg

loopt je medewerker vast in werk?

ik breng hem

intrinsiek in beweging

- ingrid aarsman

persoonlijke begeleiding

Binnen jouw organisatie ben je al langer in gesprek met een medewerker die vastloopt. Hij of zij voelt zich steeds vaker gefrustreerd of geïrriteerd en merkt dat de vervulling in zijn werk ver te zoeken is.

 

Vanuit jouw leidinggevende perspectief blijft hij achter in de bijdrage die hij levert voor de afdeling. En dat terwijl alle hens aan dek nodig is; er moet waarde geleverd worden om jullie hoge ambities te realiseren.

verre van houdbaar

Dit is verre van houdbaar en je vraagt je af: hoe deal ik hiermee? Je meldt de medewerker aan voor een vaardigheidstraining om aan specifieke competenties te werken. Of je verwijst hem door naar een coach. Om hem te leren dealen met dat waar hij tegenaan loopt. Met mooie inzichten komt hij terug maar hij valt na verloop van tijd terug in oude patronen.

Met mijn begeleiding zorg ik voor een duurzame oplossing. De medewerker weet na maximaal 7 weken tot in essentie waar zijn unieke bijdrage ligt; in welk werk hij helemaal op zijn plek zit. En daardoor heb jij een constructief gesprek met hem over de volgende stap die hij gaat zetten. 

Lees er meer over in mijn e-book Intrinsiek in beweging

Goud met groen en bollen half.jpg

Quaning

Ik ben gecertificeerd Quaner en werk op basis van de Zijnsintentie-visie. Met de baanbrekende Quaning-begeleidingsmethodiek bied ik voor je medewerker het Quaning-RGprogram Intention of Being aan:

Quaning-RGprogram Intention of Being

 

Wil je tot in essentie weten hoe je van unieke waarde bent én wil je dat wat er voor het bereiken van dat doel staat duurzaam oplossen? Dan is het Quaning-RGprogram Intention of Being jouw keuze.

 

uitzonderlijke voordelen van mijn begeleiding:

  • mijn begeleiding, het program, duurt maximaal 7 weken

  • daarbinnen behaalt de medewerker zijn doel gegarandeerd

  • de medewerker weet wat zijn Zijnsintentie is, op welke plek hij die te brengen heeft, wat zijn talenten zijn en wat zijn persoonlijke visie vanuit zijn Zijnsintentie is

  • het resultaat van de begeleiding is blijvend; daar geef ik levenslange garantie op

  • de organisatie betaalt een vaste, all in prijs

referenties

'Hij voelde dat dit hem echt verder kon brengen'

 

'Mijn teamlid was al zeer betrokken, ervaren en intelligent en toch was hij vaak gefrustreerd en twijfelde hij vaak. Klopte het allemaal wel wat hij wilde en hoe hij is? Ik vroeg hem 'Wat wil jij eigenlijk?' Het was toen lang stil en er kwam geen duidelijk antwoord. Ik stelde hem voor om het Quaning-RGprogram Intention of Being te gaan doen. Hij had al op veel manieren aan zijn ontwikkeling gewerkt en vroeg zich af: 'Is deze begeleiding niet meer van het hetzelfde?'

Door de professionele, zeer competente en charismatische manier van begeleiding door Ingrid is hij langzaam het traject in 'gesmolten'. Het was een heel mooi en uitdagend traject: hij voelde dat dit hem echt verder kon brengen en bruikbaar inzicht kon geven. Daarvoor moest hij echt aan de slag en kon hij zich niet verschuilen. Door het gestructureerde program heeft hij een heel helder antwoord gekregen op wat hij wil: hij weet exact wat bij hem past.'

 

manager financial services